Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Филмите са като живота,седиш и гледаш.Затова си избери правилния филм...
Автор: movie4u Категория: Видео
Прочетен: 103767 Постинги: 25 Коментари: 31
Постинги в блога от Юли, 2011 г.
2  >  >>
 image

Жанр: Комедия, Драма

Резюме:

Адам Сандлър и Крис Рок са звездите на комедията „Свободна игра”, в която затворнически футболен отбор влиза в неравна борба със самите надзиратели.Едва попаднал в затвора, професионалният футболист Пол Крю (Адам Сандлър) получава задача да събере и обучи футболен отбор от затворници. В нелеката задача му помагат съкафезниците Нейт Скарбъро (Бърт Рейнолдс) и Кертейкър (Крис Рок). И всичко уж върви прекрасно, докато отборът не разбира срещу кого ще е първият им мач – срещу самите надзиратели! 

Моето мнение:

Както лесно може  да се предполжи, в този филм се набляга на комедийната част (макар и действието да се развива в затвор), но в това няма нищо лошо, даже напротив. Бих казал, че филмът е доста забавен и ненатоварващ и е идеален избор за създаване на хубаво настроение. Като цяло има доста забавни моменти,но и такива, в които да се замислиш, а заедно с това добър сценарии и идеална актьорска игра, които заедно ще ви накарат да "залепнете" за монитора за около два часа. Приятно гледане. 


Категория: Видео
Прочетен: 2237 Коментари: 2 Гласове: 1
 image

Жанр:  Екшън, Научнофантастичен, Трилър

Резюме:

10 шофьора - 20, 000 патрона - 1 оцелял Започва нова игра в най-опасния затвор в света - Смъртоносна надпревара. Правилата на този кървав спорт са прости - карай или умри. Когато покаялия се затворник Карл Лукас разбира, че за главата му е обявена на награда, неговата единствена надежда е да участва и да спечели състезанието.


Моето мнение:

Филмът е типичен представител на екшън жанра, но изглежда добре. За разлика от множеството филми с престрелки тук оръжията с по-малка 
големина нямат думата. Филмъ счетава затворническия живот със нелегалните състезания, което го прави доста атрактивен поне за мен. Има лек фантастичен елемент, който дпълва цялата картинка.Ако имате домашна аудио система и искате да гледате нещо по динамично, тогава този филм е подходящ избор за това .Пожелавам ви приятно гледане.
 
Категория: Видео
Прочетен: 1695 Коментари: 1 Гласове: 0
image 

  Жанр: Екшън, ДрамаРомантичен

Резюме:

Животът изглежда перфектен за Джон Бренан (Ръсел Кроу) до момента, когато жена му Лара (Елизабет Банкс) е арестувана за брутално убийство, което тя твърди, че не е извършила...

Три години по-късно Джон отглежда сина им, преподава в колежа и прави всичко възможно, за да докаже невинността на жена си. След негативния резултат от последното обжалване, Лара започва да мисли за самоубийство, а Джон стига до единственото възможно решение – да я изкара от затвора. Оставяйки настрана собствената си липса на опит или какъвто и да е шанс за неуспех, Джон съставя сложен план за бягство и се втурва в един опасен и непознат свят, рискувайки всичко за жената която обича.


  Моето мнение:  
Много силен филм.Перфектна актьорска игра на "гладиатора" и оригинален сценарии.Филмът,за разлика от другите свои подобия, показва чв в реалният живот нещата не винаги се случват така както искаме,макар и да сме добри. Но в крайна сметка съдбата помага на тези,който имат ясно очертани цели и се борят за справедливост и за това, в което вярват. Като цяло идеален филм за през ноща с вашата половинка или приятел/ка.Има моменти, в които ще се замислите над случващото се, има и такива, в които просто ще гледате с отворена уста...Приятно гледане.
 
Категория: Видео
Прочетен: 2682 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.07.2011 11:34
 image   Жанр: Драма, Фантастика, Романтичен

Резюме: 

Д-р Маги Райс изгубва пациент на операционната маса. Тя преживява тежко загубата и постепенно започва да губи увереност в способностите си на сърдечен хирург. Сет, ангелът, изпратен на Земята, за да даде покой на умиращия мъж, бива привлечен от Маги, и изявява желание да разбере какво е да живее в свят, който само може да наблюдава. Когато Сет се материализира в човешки образ и се изправя пред Маги, нейната здрава земна логика се сблъсква с неговата вяра в другия свят. Въпреки това, любовта им един към друг расте с всеки изминал миг и идва моментът, в който Сет трябва да реши дали да се откаже от своя статус на ангел и да заживее като човешко същество, или не!


Моето мнение:

Един шедьовър от далечната 1998 година, но с пълното си право да бъде запомен. Подобен филм е трудно да бъде описан. Независимо дали сте мъж или жена, "Градът на ангелите" ще ви повлияе. Единственото, което мога да добавя е, че сценарият, актьорите, озвучението и всичко във филма е перфектно. Определено трябва да го гледате с вашата половинка или ако обичате романтичния жанр. Пожелавам ви приятно гледане.





Категория: Видео
Прочетен: 1332 Коментари: 1 Гласове: 0
image

Заедно постигнахме 100 посещения на този блог, за което много се радвам и ви благодаря. Надявам се movie4u да става все по-приятно и полезно място за вас. С времето този блог ще се видоизменя и се надявам да ми помогнете това да бъде в правилната посока. Приятно гледане :)
Категория: Видео
Прочетен: 1937 Коментари: 0 Гласове: 1
 image

Резюме:

Джак пресича пътя си с красива жена от миналото (Пенелопе Круз) и двамата се впускат в приключение с неочакван край в издирването на Фонтана на младостта. През цялото време обаче той изпитва съмнение дали тя наистина има чувства към него или просто го използва, за да постигне целта си.
Когато се озовава на борда на кораба "Отмъщението на кралица Ана", чийто капитан е злодеят Черната брада, Спароу е изправен пред тежка дилема: от кого да се бои повече и на кого да се довери: очевидния си враг или любовта от далечното минало.


Моето мнение:

Забавен филм,типично продължение на предишните части с леката разлика,че претендентите за общожеланата награда са повече, което прави това продължение малко по интересно от предишните филми(не,че те не са).Приятно гледане.






Категория: Видео
Прочетен: 1517 Коментари: 2 Гласове: 2
 image

Жанр: комедия, романтичен

Резюме : 

Разположена във великолепния Рио Де Жанейро и примамливите дъждовни гори на Бразилия, приключенската 3D комедия "Рио" разказва за Блу, рядък папагал, който мисли, че е последния от своя вид. Когато разбира, че има още един, който е „тя” (буйната и самостоятелна Джуъл), Блу напуска клетката си в Минесота и се отправя за Рио. Когато двата съвсем различни като характер папагали се срещат, ситуацията съвсем не е любов от пръв поглед. Но неочаквано, Блу и Джуъл се впускат в голямо приключение, при което ще научат за приятелството, любовта, куража и това, да бъдеш отворен към безбройните чудеса, които живота ти предлага. 

Моето мнение:

Много приятен филм,направен е от създателите на "Ледена епоха" и съответно,ако харесвате такива филми това е филмът за вас.Препоръчително е да не го гледате сами :). Множеството ярки цветове и звуци типични за анимационните филми допринасят за приятното усещане докато гледате. Това, комбинирано със сполучливия сценарии, прави филма инретересен с всяка следваща минута.Препоръчвам го за малки и големи, ако го гледате няма да съжелявате.Приятно гледане.



Категория: Видео
Прочетен: 7335 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 26.07.2011 14:21
25.07.2011 12:07 - Малко инфо
Здравейте всички. 

    Днес стартира моят нов блог и първи опит като цяло в тази насока.Тъй като сега е старта искам да разясня какво представлява този блог и какво да очаквате.
    На първо време съм запланувал в началото на всяка нова седмица(понеделник) да ви представям по едно "предложение на седмицата" и "какво да гледам денс". През останалите дни ще ви предлагам по един филм "какво да гледам днес" като засега планът е да се редуват екшъни с комедии,романтични и др . Като цяло идеята е да има жанрово разнообразие,за да може почитателите на различните филми да са доволни.
     Още не мога да си позволя да пускам ужаси и психо филми,защото не знам дали това ще се хареса.За това тук идва момента да ви кажа,че с удоволствие ще приемам предложения за нововъведения и идеи за блога като цяло.Все пак този блог е направен и за вас, съответно мнението ви е от значение.
     Относно техническото изпълнение.Всички филми биват поствани в 9 сутринта автоматично.Старая се да избирам филми които ги има с добро качество из торент сайтовете за да бъде удоволствието от филма по голямо.Старая се също така и всички трейлъри да бъдат HD поради същата причина.
    Имам още множество идеи,но всяко нещо с времето си.Надявам се филмите да ви допаднат и не се колебайте да изразите мнението си за всеки филм. :)
    

                                                                                                    Приятно гледане!

                                                                                                                 

image
       
Категория: Видео
Прочетен: 625 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 26.07.2011 14:24
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: movie4u
Категория: Видео
Прочетен: 103767
Постинги: 25
Коментари: 31
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Юли, 2011  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031